Ähky II

Kirjoitin jo heti tänne saavuttuani, että nälkään en täällä pääse kuolemaan.
Se on pitänyt paikkansa jopa niin hyvin, että ensimmäisen kuukauden jälkeen oli aika heittäytyä dietille. Nälästä kärvistellessäni on siis hyvä aikaa kirjoittaa meidän vakkariruokapaikoista lähellä kotia - joissa olen viime aikoina siis syönyt lähinnä salaatteja.
Burger Brothers tosin ei niitä juuri tarjoa. Sieltä löytyy Moskovan toiseksi parhaat burgerit #FARШ:n jälkeen. Pienessä ravintolassa on asiakaspaikkoja ehkä kymmenkunta, mutta istuutumisen sijaan porukka nappaa käteen sopivan hampparin ohikulkeissaan.  

Якитория on moderni japanilainen ruokaketju ympäri Moskovaa ja yksi ravintoloista löytyy ihan meidän läheltä. Täällä tosin tykätään hieman erilaisesta sushista: rullat ovat selvästi simppeleitä nigirejä kovemmassa huudossa ja tuntuu, että rehdisti raakaa kalaa on turha hakea. Monet rullat saattavat olla jopa friteerattuja! 
Ihan nurkan takana meidän asunnoltamme sijaitsee viihtyisä italialainen ravintola Mi piace. Olemme saaneet sieltä ihan ok pizzaa ja itsetehtyä pastaa. Mistään mun top-paikasta ei ole kyse, mutta illallispaikkaa mietittäessä sijainti melkein alakerrassa on aika iso plussa. 

Koulun päärakennuksen lähellä taas sijaitsee Babetta, jossa pizzat ja pastat ovat vähän parempia. Mun suosikkini sen tarjonnasta on kuitenkin kattava salaattibaari: ruokalistan välissä asiakas saa rasti ruutuun -tyyppisen luettelon raaka-aineista hintoineen ja voi sen avulla koota haluamansa salaatin. Tarjoilija noutaa listan ja keittiö valmistaa se pohjanaan tilatun annoksen. 

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

0 kommenttia:

Lähetä kommentti